MEGRENDELÉS Click here

mailbox_small

Megjelent a Magyar Napló. Megrendelhető Interneten vagy Postán keresztül.

 

Szines szórakoztató képes két heti  magazin Magyarul /Hirek-Sztárok-Életmód-Divat-Receptek-Rejtvények/
Elöfizetéssel kedvezményes áron.

 

Suscribe to the new American Hungarian Diary. Magazine in Hungarian!

Keep up with News-Star Tracks-Wellness-Style-Recipes-Crossword Puzzle.

 
Subscribe

 

Mail your payment to: American Hungarian Diary 5632 Van Nuys Blvd. #171  Van Nuys ,Ca 91401

You can also give a the diary as a gift, or have it sent to an international address.

I understand that I will receive uninterrupted service and delivery of my subsciptions. I may cancel at any time during my subsciption.

Comments

5 Responses to “MEGRENDELÉS Click here”
 1. Gratulálunk!

  Sok szeretettel:

  Otto’s Magyar Import és Csemege Üzlet
  http://www.HungarianDeli.com

 2. Levi says:

  Hitelkartyaval vagy PayPal-on lehet fizetni? Nagyon jo lenne. Valamiert – lehet mert “regimodi” – ki nem allhatom a csekket…

  Egyebkent gratulalok az ujsaghoz! Kivanom, hogy nagyon sikeres legyen es remelem, hogy New York-ban is kaphato lesz az ujsagarusoknal a magyarok altal surubben lakott negyedekben: http://130.166.124.2/atlas.nyc/NY31.GIF

  Levi

 3. online says:

  precist cely blog, docela dobre

 4. Fiala Niki says:

  Gratulalok az uj ujsaghoz.. Az eddigi amerikai magyar ujsagok amikbe beleneztem mind nagyon borongos hangveteluek voltak, igy soha nem szerettem oket olvasni.

  Peldaul erdekes lenne egy olyan rovat ahol amerikaban elo magyarok sikersztorijat kozlik. Olyan magyarokat mutathatna be akiknek az amerikai alom bevalt. En alapbol nem olvasok olyan ujsagokat amelyek tul sok negativ hirt, pletykat es hazugsagot kozolnek. Tehat pl. az en erdeklodesemet a fent emlitett otlet es hasonlo pozitiv dolgok, hasznos informaciok tudnak csak felkelteni.

  Amugy a lap arat dragallom. Nem realis hogy havonta $10 dollart fizessek egy havilapert. Gondolom nem olcso a lapkiadas de hagyomanyosan az ujsagokat a hirdetok es nem az olvasok tartjak el. A hirdetok azert hirdetnek mert van eleg olvaso, de ha ilyen draga eljuttatni az olvasokhoz, nem lesz eleg olvaso es akkor hirdeto sem lesz eleg. $10 egy konyv ara, es meg a Cosmopolitan, People, stb. magazinoknal is sokkal dragabb. Ez a velemenyem, de majd meglatjak hogy valik be az a vetelar.

  Lehet hogy erdemes lenne eloszor fekete feherben kezdeni, es felepiteni egy olvaso gardat hogy az vonzza a hirdetoket es az olvasok olcson hozzajuthassanak. Csak egy javaslat… (Anyukam husz evig hirdetes szervezo volt, ugyhogy ismeros a tema.)

  Sok sikert!

  Fiala Niki
  Clearwater, FL

 5. Milosevics Erzsébet says:

  Kedves Magyar Napló!
  Én Magyarországon, Budapesten élek és egy internet böngészőn keresztül találtam erre az oldalra. Nagy rajongója vagyok Gergely Róbertnek, vele kapcsolatos a kérésem is. Ha megjelenik interjú és/vagy fotó vele illetve róla az Önök lapjában, nagyon szeretnék vásárolni abból a számból. Van erre esetleg valami lehetőségem?
  Köszönettel várom válaszukat és további jó munkát kívánok,
  üdvözlettel,
  Milosevics Erzsébet

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!